Bosaardbei

Bosaardbeitjes – klein maar fijn

Bosaardbeitjes. Ze zijn amper een centimeter groot. Maar aan smaak moeten ze echt niet onderdoen. Iedereen die ooit in Zweden was en de kans kreeg een bosaardbei in het wild te plukken en proeven, zal het beamen. Ze zijn overheerlijk en bezorgen je een explosie aan smaak.

Onder andere om die reden begeef ik mij deze periode van het jaar net iets vaker in m’n tuin en het bos. Op zoek naar dat knalrode prikje tussen de overige doorgaans groene beplanting. En elke keer weer sta ik versteld van de heerlijke zoete smaak van dat kleine vruchtje dat we in Zweden smultron noemen.

Zo ook deze ochtend kon je me al plukkend en snoepend langs de bosrand terugvinden.

Heerlijk vind ik het mijn dag buiten te kunnen starten. Genietend van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft.

Ik kan en wil er nooit genoeg van krijgen.
Katrien ♥

Bosaardbei
Bosaardbeitjes smaken verrukkelijk en zijn rijk aan suiker en vitamine C.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

1 thought on “Bosaardbeitjes – klein maar fijn”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze webpagina bevat enkele affiliatelinks. Dit betekent dat wanneer jij zo’n link aanklikt en overgaat tot boeking of aankoop, ik vergoed word. Zo gaat een deeltje van de winst van het betreffende – meestal grote – bedrijf naar mij. Mooi toch! : ) Dankzij onder andere deze bijdrages kan ik mijn werk als blogger verderzetten en hier blijvend nieuwe informatie over Zweden voorzien. Hartelijk dank voor het begrip! En ook bedankt om via mijn site boekingen en aankopen te maken. Dat wordt enorm geapprecieerd. Dank, Katrien

Scroll to Top