Ovale foto contact_spiegel_viaeps
Heb je een vraag, een verhaal dat je kwijt wil of ergens hulp bij nodig? Zin in een samenwerking of heb je een idee dat je met me wil delen? Stuur een mailtje naar katrien(at)touchofsweden.se. Je kan me ook bereiken via Facebook of Instagram.

Bedankt om even rond te neuzen op m’n blog. Laat gerust een reactie na bij foto’s en berichten die herinneringen bij je opwekken, je inspireren, je doen verlangen naar vakantie of misschien wel een verhuis. Ik ben benieuwd wat er zich in jouw leven afspeelt.

Ken je iemand die dol is op Zweden en die ik blij kan maken met mijn verhalen en foto’s? Breng hem/haar op de hoogte van het bestaan van Touch of Sweden of deel een bericht van me via de sociale media-knoppen onderaan elk bericht. Hij/zij zal dit enorm waarderen. En ik ook uiteraard.

Touch of Sweden brengt Zweden dichterbij

Bedankt voor alle commentaren, tips en verhalen die ik reeds mocht ontvangen via deze blog, Facebook en Instagram. Ze zijn van onschatbare waarde voor me en toveren elke keer een glimlach op mijn gezicht.

Ik vind het fantastisch nieuwe mensen te leren kennen, hun (Zweden)ervaring te horen en hen ergens een handje bij te helpen. Bedankt voor de interesse om contact met me op te nemen!

Katrien ♥

10 thoughts on “Contact”

 1. Brigitte guldstrand

  Hej Katrien, ik hoop dat alles goed met jullie is daar in het mooie Zweden.
  Moet eerlijk bekennen dat ik het enorm mis.
  Vorige jaar heeft mijn tante me kerstkoekjes opgestuurd via DHL. Ik durf haar nu niet om het recept vragen. Want dan stuur ze me deze onmiddellijk terug op en ik zou heel graag deze zelf willen maken. En het recept doorgeven aan mijn dochters.
  Kan je me soms helpen, hebben en donker bruine kleur en smaken naar kaneel. Het zijn typisch kerstkoekjes te zijn
  Je zou me een enorm plezier doen moest je dit voor mij hebben’
  Alvast bedankt en groetjes uit het natte Wachtebeke
  Brigitte

  1. Hej Birgitte! Hier alles prima en ik begrijp je gemis. Heb ik ook steeds een beetje wanneer ik in België ben. Ook al is die afwisseling best wel eens leuk. Begin december ben ik daar alweer terug. :) Laat maar weten wanneer ik pepparkakor of gemberkoekjes moet meebrengen. Want ik denk dat je het over die koekjes hebt. Je kan een recept terugvinden hier op mijn blog: https://www.touchofsweden.net/zweedse-koekjes/ Ga gerust met het recept aan de slag en laat maar weten indien je het toch andere koekjes bedoelt. Vele groetjes en tot ziens! Katrien

  2. Hallo,

   Wat een mooie site heb je. Ik was aan het googelen ivm onze eigen emigratieplannen…

   Zou ik je wat vragen mogen stellen?

   Groeten Manon

 2. Sasja van Keerbergen

  Hallo Katrien,
  Wat heb je een mooie site ; ))
  Ik voelde gelijk een klik op de manier hoe je over Zweden verteld.
  Ook ik heb een enorme liefde voor dit land,..ik ga as zomer met mn
  Campertje door Zweden reizen, ik kwam al in Zweden toen ik 1 jaar was
  nu ben ik dus 45 ; ),..dus ik heb al geruime tijd sterke gevoelens voor dit land.
  Ik zou graag met jou in contact willen komen zodat ik je misschien kan opzoeken as zomer
  en we dingen kunnen delen. Ik hoor heel graag van je en ik kijk ook even of ik je via facebook vinden kan.

  Vriendelijke groet Sasja

  1. Hoi Sasja, hartelijk dank voor je berichtje en voor de complimentjes. Fijn ook dat je je in mijn schrijfstijl herkent en je liefde voor Zweden hier even deelt. Laat gerust weten wanneer je naar Zweden reist en welke je route is. Dan bekijken we samen of het haalbaar is en in onze agenda’s past om samen ergens een fika te nemen. Je kan me mailen op katrien@touchofsweden.se Vele groetjes, Katrien ♥

  2. Hallo, Ik wil heel graag een keer naar Sweden om iemand te zoeken die mij in 1975 ten huwelijk heeft gevraagd. Hij kwam helemaal op zijn motor naar Nederland om mij ten huwelijk te vragen. Ik wil weten hoe ik iemand daar kan op zoeken. Ik weet niet eens of hij nog leeft en ik weet niet waar hij woont. Hij woonde in 1975 in Goteborg en hij is ongeveer 72 jaar vernoed ik. Dat is alles wat ik van hem weet. We hebben elkaar leren kennen in Mallorca toen ik 1975 daar met vakantie was. Ik wil geen publiciteit. Weet iemand of ik een advertentie in een soort Via,Via krant kan zetten in Sweden? Ik weet echt niet waar ik deze man moet gaan zoeken.. Ik heb al het eea geprobeerd via de ambassade en andere kanalen geprobeerd, maar helaas. Dank voor uw advies.

   1. Hartelijk dank voor je berichtje Mila. Tevens voor het mailtje dat je me bezorgde en ik goed ontvangen heb. Wat een spannend en interessant verhaal heb je. Ook een beetje triest dat jullie elkaar uit het oog zijn verloren. Je mag eerstdaags via mail een antwoordje van me verwachten. In tussentijd wens ik je een fijne dag en tot hoors! Katrien

 3. Goedemorgen,

  Ten eerste mijn complimenten voor je website!
  Judith van der Weiden attendeerde me er een tijdje geleden op dat wij raakvlakken on ons werk hebben en elkaar wellicht ook aan zouden kunnen vullen. Ik richt mij vooral op de juridische kant van emigratie naar Zweden (zowel van particulieren als van bedrijven). Maar naast het juridusche komen er ook heel andere zaken aan de orde. Vind je het leuk om hier eens over van gedachten te wisselen? Ik woon in Göteborg, maar kom ook regelmatig in Alingsås (ik overweeg zelfs om daar te gaan wonen).

  Met vriendelijke groet,

  Désirée

  1. Hoi Desiree, hartelijk dank voor je berichtje en fijn om horen dat de website je bevalt. Ik informeer mensen hoe het is om op het Zweedse platteland te wonen, werken en leven, minder over hoe je een emigratie naar Zweden geregeld krijgt. Maar het lijkt me sowieso leuk om eens af te spreken en kennis te maken. Ik stuur je een mailtje. Groetjes, Katrien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top