Een nieuwe onbekende reis

2018-10-08T17:21:00+00:00

Spannende tijden heb ik in het vooruitzicht! Ik diende enkele weken geleden namelijk mijn ontslag in bij mijn werkgever.

Hiermee zet ik bewust een punt achter de nine to five job die ik veertien jaar lang (waarvan negen vanuit Zweden) uitvoerde en kijk ik boordevol energie uit naar de toekomst.

Wat ik als alternatief ga doen? Voorlopig geen idee!
Of dat spannend is? Zeker weten! :)

Ik sta dus aan het begin van een nieuwe professionele reis en heb er het volste vertrouwen in dat het iets moois wordt. Enthousiast kijk ik dan ook uit naar de nieuwe ontmoetingen, uitdagingen en ervaringen die me te wachten staan.

Ik hoop ook deze reis met jou te delen.
Katrien ♥

5 Comments

 1. Avatar
  Wendy (B) 11 oktober 2018 at 08:32 - Reply

  Lycka till!
  De sprong die jij nu nam, is er eentje dat ikzelf niet durf nemen.

 2. Avatar
  Elly 9 oktober 2018 at 10:49 - Reply

  Een sprong in het diepe, wat dapper van je, Katrien! Dit soort besluiten kunnen mooie dingen op je pad brengen.
  Ikzelf heb bijna 10 jaar geleden ook een dergelijk besluit genomen en begin dit jaar nog eens. Van beide keren heb ik nog geen moment spijt gehad. Het levert inderdaad nieuwe ontmoetingen, uitdagingen en ervaringen op, zoals jij hierboven beschrijft.
  Heel veel succes op deze reis naar het grote maar spannende onbekende!

  Lieve groet,
  Elly

  • Katrien
   Katrien 9 oktober 2018 at 11:24 - Reply

   Al is het nog heel “vers” en maakt het gebrek aan concreet doel en richting me best wat rusteloos, heb ik geen seconde spijt van deze grote stap. Wat een bevrijdend gevoel! Na m’n verhuis naar Zweden de beste beslissing van de voorbije tien jaar. :) Ik tracht zoveel mogelijk het proces dat ik doorloop te ondergaan en tegelijk de werkmogelijkheden die op mijn pad komen te bekijken, in gesprek gaan met nieuwe werkgevers en heel wat zaken overwegen en uittesten – zonder overhaastte beslissingen te nemen. Dank je voor je succeswensen en tot hoors!

 3. Avatar
  Annette 8 oktober 2018 at 19:40 - Reply

  Dag Katrien,

  Ik wens je heel veel succes bij deze nieuwe reis en ben ook stiekem een beetje jaloers op dit avontuur!

  Hartelijke groet,
  Annette

  • Katrien
   Katrien 9 oktober 2018 at 11:12 - Reply

   Hej Annete, hartelijk dank voor je succeswensen! Heel wat mensen geven aan eenzelfde stap te willen zetten en stiekem een beetje jaloers te zijn. Iedereen kan vast wat verandering en afwisseling in zijn omgeving gebruiken. Groetjes en dank voor je reactie! Katrien

Leave A Comment