Falsterbo

Falsterbo – aan het strand

Heerlijk was het om deze middag na een vijf uur durende autorit even uit te waaien op het prachtige zandstrand van Falsterbo. De drie komende dagen verblijf ik op dit uiterst zuidelijke puntje van Zweden. Er zijn minder mooie plaatsen om wat tijd door te brengen.

Bruine kiekendief, wespendief en rode wouw vliegen naast sperwer en buizerd deze periode van het jaar in grote getale over de plaats waar ik vandaag voor het vogelevenement Falsterbo Birdshow een stand voor Vivara opzette. Niet alleen roofvogels maar vele andere vogelsoorten kiezen Falsterbo als plaatsje uit om het vaste land te verlaten en de Baltische zee over te steken. De kortste en bijgevolg veiligste weg over zee.

Ik hoop morgen even de tijd te vinden om enkele overtrekkende roofvogels te spotten. That would make my day!
Katrien ♥

Falsterbo

Falsterbo

Falsterbo

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

2 gedachtes op “Falsterbo – aan het strand”

    1. Katrien

      Het strand van Falsterbo is wondermooi Jeanette. Helaas ben ik nog niet heel veel verder geraakt en ik vrees dat dit er de komende dagen ook niet zal in zitten. Maar super blij hier te kunnen zijn. Wat grappig dat je de foto met zonnestralen mooi vindt. Ik was echt heel hard aan het twijfelen om hem te publiceren. Maar het zijn juist die zonnestralen die me deden beslissen hem toch een plaatsje op de blog te gunnen. Thx voor je reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit blogbericht bevat enkele affiliatelinks. Dit betekent dat wanneer jij zo’n link aanklikt en overgaat tot boeking of aankoop, ik vergoed wordt. Zo gaat een deeltje van de winst van het betreffende – meestal grote – bedrijf naar mij. Mooi toch! : ) Dankzij onder andere deze bijdrages kan ik mijn werk als blogger verderzetten en hier blijvend nieuwe informatie over Zweden voorzien. Hartelijk dank voor het begrip! En ook bedankt om via mijn site boekingen en aankopen te maken. Dat wordt enorm geapprecieerd. Dank, Katrien