Witte klaverzuring

Ik hou van schrijven

Ik vind schrijven leuk. Ik vind schrijven inspirerend. Ik vind schrijven uitdagend en verrijkend. Laat ons zeggen dat dit vroeger helemaal anders lag. Tot voor kort vond ik het namelijk maar niets een tekst te moeten schrijven.

En dat is zacht uitgedrukt.

Ook tijdens mijn schooltijd ging mijn neus de lucht in toen ik hoorde dat het schrijven van een opstel, verhandeling of gedicht op het verplichte programma stond. Misschien is het wel de factor moeten die een stop op mijn inventief en creatief schrijfbrein zet.

Met een kortsluiting in de hersenen en een minder fijne schrijfervaring als gevolg.

Het schrijven op zich hield me een hele tijd tegen te starten met bloggen. Dat het uiteindelijk dezelfde blog is dat me zover brengt een bericht met als titel Ik hou van schrijven te maken, is grappig en vooral buiten alle verwachtingen om.

Sinds enkele weken kijk ik dus voor het eerst echt uit naar het schrijven van teksten. Voor m’n blog, Facebook of Instagram.

Zo zie je maar weer.
Katrien

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

4 thoughts on “Ik hou van schrijven”

 1. Hallo Katrien,

  Via facebook dit blog gevonden en genoten van alle verhalen en ervaringen.
  Heerlijk leesvoer, geweldig en geschreven op zo’n manier dat op veel momenten je het idee hebt of je zelf bij bent en mee maakt.
  Sommige van deze blogs konden heel goed een begin zijn van een goed boek, zeker die van een dagje aan de Zweedse westkust.

  Zelf heb ik een facebook pagina aangemaakt voor mijn beide honden, Ilsa en Maggie, waar ik de avonturen van hun op zet, geschreven vanuit Isla’s oogpunt. Het is zoals je beschrijft in je 8 redenen, super om te doen.

  Wij zijn maar 1 keer in Zweden geweest, maar zoals ze zeggen, 1 keer is genoeg om je hart te verliezen.

  Ik kijk nu al uit naar de nieuwe blogs en de mooie foto’s.

  1. Hoi Edghar, wat fijn te vernemen dat je via Facebook de weg naar mijn blog hebt gevonden. En gho, je doet me blozen met je lovende woorden. Het begin van een goed boek… dat geeft energie en verlangen om met deze blog keihard door te gaan. :) Bedankt daarvoor! Ikzelf heb geen hond maar heb stiekem er altijd eentje willen hebben. Ik kan me best voorstellen dat het leuk is jullie avonturen neer te pennen en wat leuk gevonden om dit vanuit het oogpunt van Isla te doen. Dat heeft een extra leuk twist aan het gegeven. Wie weet voer ik je toekomstgericht met mijn verhalen terug naar Zweden. Is het niet in levende lijve, dan is het hopelijk in gedachte. Dank voor je fijne reactie Edghar en tot hoors! ♥

 2. En over Zweden bloggen is natuurlijk helemaal geweldig!
  Zo ben ik ook ooit begonnen en nu kan ik me een leven zonder bloggen (en zonder Zweden) niet meer voorstellen…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top