Zwedenblog

Ik word gevonden

Ik word gevonden. Echt! Televisiezender VTM, de krant Het Laatste Nieuws en ook stichting Vlamingen in de Wereld wisten me de voorbije maanden te vinden en verrasten me met de vraag of ik:

  • wil meewerken aan een televisieprogramma
  • als Vlaming aan bod wil komen in de krantenrubriek “Hart in twee landen”
  • open sta voor een interviewtje voor een artikel over me in het tijdschrift “Vlamingen in de wereld”

Er is ook Lia. Een van mijn trouwe lezers die zich afvroeg of ik een op maat gemaakte vijfdaagse tocht door Zweden wil uitstippelen en tevens haar gids en reisgenote wil zijn.

Die laatste vraag overrompelde me enorm en overtreft mijn stoutste dromen. Word ik echt gevraagd om iemand te begeleiden op een reisje door Zweden? Waw!

Daarnaast stijgen de bezoekerscijfers gestaag en zijn er alle leuke reacties, commentaren en mailtjes die ik elke keer weer van tal van lezers mag ontvangen. Iets waar ik bijzonder dankbaar voor ben.

De online wereld met z’n sociale media-mogelijkheden doet me versteld staan. Het is een onvoorspelbare wereld maar net dat gegeven maakt het zo spannend en interessant om er actief te zijn. En dat triggert me om op mijn tempo met bloggen en het delen van mijn verhalen en foto’s uit Zweden verder te gaan.

Katrien ♥

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

4 thoughts on “Ik word gevonden”

  1. Wauw Katrien, wat een ontzettend leuke dingen allemaal! Iets om naar uit te kijken en een teken dat je inderdaad goed bezig bent. Het zijn prachtige uitdagingen. Als het eenmaal zover is, geniet er dan van! Maar dat is jou wel toevertrouwd :-)

    Hartelijke groet!

    1. Wat fijn om horen Elly. Jij weet vast hoe fijn dergelijke erkenningen zijn. Want uiteindelijk is het als blogger niet zo eenvoudig om ontdekken of weten of je al dan niet goed bezig bent. Fijne avond nog! ♥

    1. Dank je Marijke :) Ik heb enkele Marijkes als vriendinnen uit Gent. Ben jij er eentje van? Soms een beetje raar niet te weten wie je een antwoordje bezorgt. In ieder geval super bedankt voor de reactie Marijke. ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top