IMG_0618_BLOG

Jij mag mee

Beperk je tot het hoogstnodige, maan ik mezelf aan terwijl ik twijfelachtig naar het het notitieboekje met bijhorende pen in mijn handen staar. Mijn blik voert me van de stapel mag mee naar de stapel blijft thuis en weer terug. 100 gram meer of minder in je rugzak maakt dat een verschil?

Ik kijk naar de op mijn bed uitgespreide spullen en tracht me te focussen op het 105 km lange pad dat me van Abisko naar Nikkaluokta doorheen een prachtig berglandschap moet brengen. Helemaal voorbij Kebnekaise, de hoogste berg van Zweden. ‘t Zal vast wat klimmen worden.

In gedachten reis ik verder naar de bergen van Jämtland. Een klein jaartje geleden verkende ik er het wandelpad Jämtlandstriangel. Sindsdien kijk ik halsstarrig uit naar een volgende trip doorheen een noordelijk berggebied. De spanning en de zin om erop uit te trekken stijgt naarmate september nadert.

Ik glimlach bij het idee dat dit al over een weekje is.

Een hevige regenbui klettert tegen het raam en haalt me weg uit de bergen. Ik leg het notitieboekje op de blijft thuis stapel en neem beïnvloed m’n regenbroek in handen.

Jij mag mee.
Katrien ♥

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top