Kåseberga Zweden

Kåseberga Zweden

Lang geleden kreeg ik de tip om in het vissershaventje van Kåseberga bij de plaatselijke rokerij verse vis te eten. Dus toen de Zweedse vriend en ik een tripje naar Ystad en het stenen monument Ales Stenar op het programma hadden staan, wisten we onmiddellijk waar we zouden lunchen.

We parkeerden onze wagen in het centrum van Kåseberga en wandelden richting haven. Het zachte zeebriesje maakte van de 28 graden een heerlijke temperatuur om in te vertoeven.

Met een knorrende maag kwamen we in het pittoreske kleine haventje aan. We kozen snel een tafeltje vlakbij het water en de rokerij en bestelden warm gerookte zalm.

Hier kom je voor de kwaliteit van het eten, de sfeer van het vissershaventje en de prachtige omgeving. Niet voor een 5-sterren service, comfortabele stoelen en gouden bestek.

Just to let you know. ;-)
Katrien 

E-book

Deze e-routegids voert jou en jouw gezin via prachtige autowegen (meer dan 3.350km!) naar de mooiste plaatsjes in Zuid-Zweden!

Met de boot naar Zweden

De meest ontspannen manier om naar Zweden te reizen, is met de boot. De route Kiel – Göteborg is een van de vele mogelijkheden. Check alle overtochten naar Zweden.

Georganiseerde rondreizen in Zuid-Zweden

Tips in jouw mailbox

Jouw gegevens zijn in goede handen: privacyverklaring

Vluchten naar Zuid-Zweden

E-book

Dit e-book is een handig instrument wanneer je op reis je eigen maaltijden wilt samenstellen. De winkellijstjes met zowel Nederlandse als Zweedse benamingen en de bijhorende productafbeeldingen maken het eenvoudig om de typisch Zweedse ingrediënten in de winkelrekken terug te vinden.

Nationale parken in Skåne

Interessante plaatsen in Skåne

Kåseberga Zweden
Klaprozenveld vlakbij het haventje van Kåseberga
Kåseberga Zweden
Een zeilboot vaart binnen in het haventje van Kåseberga

Hoogtepunten en bezienswaardigheden in Skåne

Voor wie van mooie huisje, met kleien geplaveide straten, heel veel gezelligheid èn Wallander houdt.

Een magisch stenen monument uit de oudheid, op een magische plaats, met een nog magischer uitzicht.

In dit kleine vissershaventje in Kåseberga eet je bij een plaatselijke rokerij de lekkerste vis in een prachtige omgeving.

DEEL DIT BERICHT MET JOUW VRIENDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

2 thoughts on “Kåseberga Zweden”

    1. Wat een toeval Hermine! :) Het is er ongelofelijk mooi hé. En inderdaad, je kan er uiteraard ook gewoon vis kopen om mee te nemen. Dank je voor de aanvulling en voor je reactie. Katrien

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top