Maandkaarten Linnea

Populaire maandkaartjes met Linnea in de hoofdrol

”Hiermee heb ik altijd een leuk en origineel verjaardagskaartje bij de hand”, liet Viviane me weten. Zo had ik de maandkaartjes van Linnea nog nooit bekeken. Elke maand is er wel iemand jarig. Dat klopt. Zo hoef je niet om de haverklap naar de boekenwinkel te hollen om nog maar eens door dezelfde traditionele verjaardagskaartjes te lopen.

Linnea is bekend in England en Griekenland


Maar niet iedereen koopt deze Linnea maandkaartjes om weg te schenken. Zo heb je Tim uit England die me enkele weken geleden via het contactformulier van m’n webwinkel volgend bericht stuurde.

I’m writing from England. My daughter has a framed set of all 12 postcards of Linnea’s celebration of each month of the year, but they are now badly faded. I’d really like to be able to replace them with new ones with fresh and vibrant colours. Could you provide such a set? It would be wonderful if you could.

Ik probeer me de twaalf kadertjes op dat kamertje van z’n dochter voor te stellen. Zouden ze in een soort wolk bij elkaar hangen in witte kadertjes op een contrastrijke achtergrond. Of misschien hangen ze wel alle twaalf mooi op een rij.

Hoe dan ook vond ik het super om hem een positief berichtje terug te kunnen sturen. Want ja, de twaalf maandkaartjes van Linnea, getekend door Lena Anderson kan je in set via m’n winkel aankopen.

Na ontvangst schreef Tim een leuke review bij de kaartjes. Reviews geven andere mensen duidelijk vertrouwen want enkele uurtjes later ontving ik een bestelling van Dora uit Griekenland. Leuk toch! En ook Dora liet – nadat ze de maandkaartjes in ontvangst mocht nemen – een bijzonder fijne reactie na op het Engelstalige deel van m’n site.

Op zoek naar de twaalf maandkaartjes met Linnea


En dan heb je Maaike. Maaike verraste me tijdens m’n jaarlijkse vlucht naar de zon met een mailtje. Ik had op dat moment maar vier kaartjes een plaatsje gegeven op mijn website dus blij dat Maaike het initiatief nam om me onderstaand berichtje te bezorgen.

Hoi Katrien! Ik zou graag de ansichtkaarten willen bestellen van de maanden. In je webshop zie ik, december, januari, februari en maart. Heb je de andere maanden toevallig ook? Zo ja, dan wil ik graag ‘het jaar rond’, zo nee, dan graag toch de maanden die je wel hebt. Is dat mogelijk? Ik hoor graag van je. (Of heb je al vakantie en zit je op het strand? ;-)
Lieve groet, Maaike

Na thuiskomst maakte ik een mooi pakketje van de kaartjes en vertrokken ze richting Nederland. Achteraf liet Maaike me via Instagram weten dat ze elke eerste dag van de maand de “oude” maandkaart vervangt door deze van de nieuwe maand. Ook een leuk ideetje om voor wat afwisseling te zorgen.

Ondertussen heb ik al zo’n tiental mensen blij kunnen maken met deze prachtige kaartjes uit Zweden. Sommigen waren net zoals Tim al even op zoek naar een plaats waar ze online verkocht worden. Anderen ontdekten ze per toeval en waren onmiddellijk verkocht door de vrolijke illustraties die elk één maand van het jaar voorstellen.

Leuk om merken dat ik niet de enige ben die een zwak heeft voor dergelijke prachtige illustraties.
Katrien ♥

Ps: mijn favoriete kaart is juli. Kort daarop volgend april. Welke kaart is jouw favoriet?

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Linnea maandkaarten

Maandkaart-Linnea-10-Oktober

Maandkaart-Linnea-11-November

Maandkaart-Linnea-12-December

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

2 thoughts on “Populaire maandkaartjes met Linnea in de hoofdrol”

  1. Wat zijn ze mooi! Ik had vorig jaar de kaartjes van de eerste 3 maanden, die zijn gestuurd naar jarigen in die maanden, dus ze zijn op…..
    Ik heb niet echt favoriete maanden, ik vind de kaartjes allemaal mooi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top