IMG_6109_BLOG

Mijn hoofd leegmaken

Net terug van een lange avondwandeling wat bij aanvang maar een kort ommetje zou zijn. Maar zo vergaat het me vaak. Zonder plan ga ik op stap en laat ik me onbewust leiden door wat ik op m’n pad tegenkom. Hier neem ik dan eens een zijwegje om daar weer rechtdoor te gaan. Kom ik op een leuk plekje dan vertoef ik daar enkele minuutjes op een bankje of een steen.

Voor ik het weet ben ik twee uur onderweg. En vaak – zoals vandaag – moet ik me haasten om voor het helemaal donker is, weer thuis te zijn. Heerlijk vind ik het om op die manier mijn hoofd leeg te maken na een mentaal vermoeiende werkdag.

Katrien ♥

IMG_6148_BLOG

IMG_6081_BLOG

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

4 thoughts on “Mijn hoofd leegmaken”

  1. Wat fijn dat je ontspanning kunt vinden tijdens een wandeling in de omgeving. Meestal moet ik mezelf er ook toe dwingen naar buiten te gaan, maar het werkt, dat ondervind ik zelf ook altijd. Dan ben je blij dat je toch gegaan bent. Het zorgt voor energie en inspiratie op allerlei gebied.
    Mooie foto’s. vooral die met dat muurtje van keien.

    1. Op dat vlak – en op nog wel meerdere – is het echt fijn om de natuur zo dichtbij te hebben. Dat had ik niet toen ik in het centrum van Gent woonde. Al moet ik zeggen dat ik daar andere trucjes had om mijn hoofd leeg te maken. Gezellig door de oude straten langs het water wandelen en met een vriendin op een terrasje belanden, doet ook wonderen. Dat zit er nu niet meer in. Dank je voor je reactie. Die stenen muurtjes zijn inderdaad wondermooi. Ik ben ze ondertussen al zo gewoon dat ik er soms niet meer bij stilsta hoe speciaal zo’n muurtje wel niet is wanneer je niet in Zweden woont of bent opgegroeid. Een biotoopje op zich met tal van planten en dieren die er op hun beurt leven vinden. Groetjes!

    1. Ik moet me vaak na een vermoeiende dag echt dwingen om buiten te gaan. Ik weet dat het goed is maar de energie is op zo’n moment ver te zoeken. Maar steeds kom ik met nieuwe energie, leuke ideeën en bijzonder opgewekt terug thuis. En dan is tijd vrijmaken voor een dergelijke wandeling echt de moeite geweest. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top