Download nu de routegids!

Hartelijk dank voor je aankoop! Je kunt de routegids + extra nuttige informatie over Dalarna nu downloaden door op de grote gele knop te klikken.

Als extraatje vind je lager op deze pagina een digitale landkaart waarop de routes vermeld staan. Aan de hand van de + en – knop links bovenaan deze digitale kaart, kun je op een bepaalde route inzoomen en terug uitzoomen zodat je alle routes opnieuw in beeld krijgt.

Via de twee knopen daaronder (wolkje en printersymbool) maak je zelf verschillende afbeeldingen of pdf-bestanden van de kaart. Net zoals de routegids kun je deze op je smartphone, computer of tablet bewaren.

Veel plezier met de reisvoorbereidingen!

Katrien ♥

Digitale landkaart

Aan de hand van de + en – knop op onderstaande kaart kun je op een bepaalde route inzoomen en terug uitzoomen zodat je alle routes opnieuw in beeld krijgt.

Via de twee knopen daaronder (wolkje en printersymbool) maak je zelf verschillende afbeeldingen of pdf-bestanden van de kaart. Net zoals de routegids kan je deze op je smartphone, computer of tablet bewaren. De routegids zelf bevat naast de routes meer informatie over Dalarna dus vergeet deze gids zeker niet via de gele knop bovenaan deze pagina te downloaden.

Meer Zweden inspiratie en tips?

Via tekst en beeld plaats ik op een persoonlijke en ongedwongen manier al het moois dat Zweden te bieden heeft in de spotlight.

Wil je mijn leven in Zweden en de reizen die ik onderneem volgen? Meld je dan aan op mijn nieuwsbrief (meer dan 2.000 mensen gingen je voor) en volg me via sociale media. 

Scroll to Top