Smögen Zweden

Smögen Zweden

Smögen en meer bepaald Smögenbrygga is mogelijks het meest gefotografeerde plaatsje aan de Zweedse westkust. Niet voor niets want op welke andere plek kun je gekleurde huisjes, vissersbootjes, verticale rotswanden en een houten steiger in één foto vangen?

Maar er is meer te beleven in Smögen dan enkel een wandelingetje maken op een unieke steiger. Net zoals op vele plaatsen aan de westkust kan je er baden, de rotsachtige kustlijn bewonderen, lekker eten en uiteraard het pittoreske dorpje verkennen.

Laat het feit dat Smögen de meest bezochte toeristenbestemming in Bohuslän is, je niet weerhouden om er een kijkje te nemen.

Ben je mentaal voorbereid dat het er tijdens de zomermaanden druk is en trek je na Smögenbrygga bezocht te hebben, voor een korte of lange wandeling de natuur in, dan ben ik zeker dat je van een mooie daguitstap terug huiswaarts keert.

Katrien 

Meer reisbestemmingen aan de Zweedse westkust

Smögen Zweden
Reisinspiratie
Katrien

Smögen Zweden

Smögen en meer bepaald Smögenbrygga is mogelijks het meest gefotografeerde plaatsje aan de Zweedse westkust. Niet voor niets want op welke andere plek kun

Lees verder »

DEEL DIT BERICHT MET JOUW VRIENDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top