Zweden

Uitwaaien na Stockholm

Het contrast is groot. Gisteren bevond ik me nog in het mooie maar drukke Stockholm. Vandaag terug op mijn vertrouwde stekje midden in de bossen van West-Zweden.

Auto’s, voetgangers en stenen gebouwen vervangen door bomen, wilde dieren en houten huisjes.

Na zo’n uitstap valt het me op hoe stil het hier is. Hoe de rust, de eenvoud en de vrijheid van een leven midden in de natuur me bevalt. Ik vang de geur van bomen, het zoete water en bloeiende planten duidelijk op en geniet intens van het alleen zijn.

Zweden
Even uitwaaien en van de rust genieten na drie heerlijke dagen in het mooie maar drukke Stockholm.

Het doet me verlangen er nog even in de natuur op uit te trekken. Zeker nu mijn vakantie op z’n einde loopt. Het Nationale Park Store Mosse staat op mijn wishlist, ligt amper twee uurtjes rijden bij me vandaan en het blijkt morgen een zonnige dag te worden.

Een mooie gelegenheid. Dus dat doe ik gewoon. Mijn nieuwe ingesteldheid sinds ik 40 ben :)

All the best!
Katrien ♥

Ps: Wil je er morgen in het Nationale Park Store Mosse even live bij zijn? Dit kan via Periscope. Nog niet van Periscope gehoord? Dan gaat er vast een nieuwe wereld voor je open. Download de Periscope-app op je smartphone. Maak een account of log in met je bestaande Twitter-account. Zoek op Touch of Sweden en volg me. Wanneer ik start met het streamen van live-beelden uit Store Mosse, krijg je automatisch een berichtje en bevind je je even samen met mij in Zweden. Cool, niet?

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

2 thoughts on “Uitwaaien na Stockholm”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top