Zweedse recepten

EENVOUDIGE ZWEEDSE GERECHTEN VOOR THUIS EN OP REIS DOOR ZWEDEN

Dit boek:
•   heeft een heel hoog “weg van de snelweg” gehalte
•   heeft een originele insteek met de boodschappenlijstjes en Zweedse vertaling erbij
•   is voorzien van leuke weetjes die het prettig om lezen maken
•   is plezierig om naar te kijken en mooi geïllustreerd
•   is ook voor wie niet naar zweden gaat maar toch eens een Zweeds gerecht wil proberen
•   is een heerlijk hebbeding voor Sverige-lovers
•   ontvang je onmiddellijk in je mailbox

⇒ het e-book komt digitaal naar je toe
⇒ toekomstige updates inbegrepen

Hej hej!

Ik ben Katrien en woon sinds 2009 in Zweden. Tijdens al die jaren heb ik heel wat heerlijke, eenvoudige en typische Zweedse recepten ontdekt. Deze recepten heb ik verzameld en giet ik nu in een prachtig en rijk geïllustreerd e-book.

Dit boek is voor jou wanneer je:
•  graag thuis of op reis een Zweeds gerecht op tafel tovert
•  een reisje naar Zweden in het verschiet hebt
•  overnacht in een camper, tent, camping of stuga
•  door gebieden met weinig eetgelegenheden reist
•  een Zweden-fan bent

Hartelijk dank voor het vertrouwen en de steun!
Katrien ♥

BESTEL DIT RECEPTENBOEK NU VOOR € 9,95

⇒ het e-book komt digitaal naar je toe
⇒ toekomstige updates inbegrepen

Katrien heeft ook van dit boek een pareltje gemaakt
– net zoals van haar blog en webwinkel.

Marijke Zwaenepoel

Heerlijke recepten, prachtige illustraties en interessante weetjes maken dit tot een kookboekje dat iedereen die een link met Zweden heeft, zou moeten hebben!

Ellen Smid

Ik bestelde dit e-book zodra de voorverkoop van start ging. Katrien zorgt namelijk altijd voor interessante en leuke informatie. Ik ben dus bijzonder benieuwd!

Nicole Kloet

Niet tevreden? Geld terug

Zo zeker ben ik ervan dat dit receptenboek je veel vreugde en kookplezier zal bezorgen tijdens je volgend reisje door Zweden.

Toch niet tevreden? Geef een seintje binnen de 14 dagen na ontvangst van het e-book en ik bezorg je het bedrag terug.

EEN VOORPROEFJE

E-BOOK 20 ZWEEDSE RECEPTEN VOOR OP REIS

BESTEL DIT RECEPTENBOEK NU VOOR € 9,95

⇒ het e-book komt digitaal naar je toe
⇒ toekomstige updates inbegrepen

WAT ANDEREN OVER DIT E-BOOK ZEGGEN

30 thoughts on “20 Zweedse recepten”

 1. Een leuk en praktisch e-book!
  Voor de a.s. Zweden reis hebben we een camper gehuurd.
  Hierin zit geen oven of magnetron maar alleen een gasfornuis.
  Dus de ovengerechten gaan helaas niet lukken.
  Ik heb begrepen dat er in Zweden op veel plekken langs wandelroutes grill plekken zijn dus misschien kunnen we die ook eens proberen.
  Ook heb ik begrepen dat alle provincies (landskap of län) hun eigen gerechten hebben. (Voor Gotland bijvoorbeeld saffraanpannekoeken en lamsvlees)
  Misschien een idee als aanvulling op het e-book om wat gerechten per provincie op te nemen.

 2. Wat een ontzettend mooi boek met recepten en aanvullende informatie over Zweden.
  Vooral de boodschappenlijstjes die erbij vermeld staan zijn echt top!
  Zo ga je makkelijker aan de slag.
  Katrien, Tack!!

 3. Volgende week gaan we weer naar Zweden met ons busje. Het receptenboekje heb ik geprint en het ligt al in busje. Ben erg van plan het te gaan gebruiken . Leuk en het ziet er gezellig uit. Dank daarvoor!!

 4. Hallo Katrien,,

  Bij een voorbereiding van de tocht naar Zweden mag je het culinaire niet overslaan. Vandaar dat ik het receptenboekje heb besteld. Als ik eerlijk ben zal ik niet alle recepten maken maar de meeste wel. Het ziet er in ieder geval heel leuk uit.

 5. Wat een mooie illustraties, ik krijg zin om weer naar Zweden te gaan.
  Ik ga gauw het eerste recept maken. Räksmörgås, een van mijn favorieten!

 6. Katrien Cauwenberghs

  Hey Katrien,
  Een mooie verzameling van Zweedse recepten. Het water komt in de mond, en je krijgt ook meteen veel zin om te beginnen uittesten en aftellen naar de vakantie in Zweden. Ook fijn dat je wat tips hebt gegeven over Zweedse gewoontes, manier van winkelen… Een aanrader!

 7. Hej Katrien, geweldig boek, ben meteen wat gerechten gaan uitproberen.
  Heerlijk, zo vers en lekker. In een mum klaar.
  Heel erg bedankt voor deze recepten.

  Groetjes, Irma

 8. Hallo Katrien, Ik heb je boek geprint en op mijn e-reader staan. Ik vind het echt een mooie aanwinst, waarvoor ik je dank ! Ook wij vertrekken binnenkort met de camper, naar Noorwegen en Zweden en je boek gaat zeker mee. We zijn echte Scandinavië fans en hebben o.a vrienden wonen in Vasteras en op Lofoten. De recepten en tips zullen zeker van pas komen op onze tocht door Scandinavië. Ik blijf je leuke blog volgen.Het ga je goed in het mooie Zweden ! Vriendelijke groeten

 9. 14 april 2018
  Hey Katrien
  Ik heb met je boek uit geprint, geweldig leuk wij het net de camper ingeruimt en staan op het punt om naar italie te gaan en neem je boek mee
  IK vertel je wel als we terug zijn wat we er uit gemaakt hebben. Naar ga zo door

 10. Van Alboom Adalbert

  Duidelijk en overzichtelijk recepten. Leuke recepten om te gebruiken op reis .Leuke weetjes.
  Ik zou zeggen ,doe maar zo verder; Proficiat Katrien.

 11. Thea van der land

  Hey Katrien

  Wat een enorm leuk boek! Snel te bestellen. Heb het gedownload en uitgeprint. Kom helemaal in Zweedse sferen! Ga de recepten zeker uit proberen!

  Groetjes Thea

 12. Hej Katrien, Wat een leuk boekje met recepten en Zweedse weetjes. Je komt gelijk in Zweedse sferen. Er is goed over nagedacht, niet alleen over de vormgeving met mooie illustraties, maar ook met ingrediënten in Nederlands en Zweeds. Ook handig de alternatieven voor de Zweedse ingrediënten voor als je niet op reis bent. Ik ben zeker van plan een aantal heerlijke gerechten uit het boek te gaan maken.
  Het boekje is echt een aanrader voor alle fans van Zweden. Katrien, bedankt voor de inspiratie!

 13. Diana Buikstra

  Katrien; allereerst een welgemeend compliment voor jouw E-book! Een mooi geïllustreerd boekje, met leuke recepten en dito achtergrondinformatie. Deze zomer gaan wij (gezin met twee tieners; 13j en 10j) voor het eerst naar Zweden en Denemarken; een roadtrip met citytrips (Kopenhagen en Stockholm) en Airbnb. We kijken ernaar uit. Ook leuk om met het boekje inspiratie op te doen, en een handig hulpmiddel in de plaatselijke supermarkten ;-)

 14. Het is een prachtboek! Knap gemaakt met allemaal simpele en bruikbare receptjes. De weetjes ertussen maken het extra prettig om te lezen. Merci

 15. Proficiat Katrien met dit prachtige boek. Fantastisch hoe je ons op een eigentijdse manier laat kennismaken met de mooie Zweedse tradities. Voor een leuk prijsje mogen wij genieten van zoveel heerlijks! Volgende zomer bezoeken we Zweden en zullen de recepten en tips goed van pas komen, maar ik denk niet dat ik zo lang ga wachten om te experimenteren. Ik maakte trouwens ook al de kanelbullar en de gembercake, en het heeft gesmaakt!

  Bedankt en veel succes, doe zo voort!

 16. Bijzonder duidelijk E-book waar vele lekkere dingen eenvoudig in staan uitgelegd. Ook had ik het na de batling enorm snel in mijn mailbox zitten !

  Ook op de kvällskurs die wij volgen op maandag is er enthousiast over gesproken.

  Bedankt Katrien !!

 17. Eerste indruk: prachtig, origineel, schitterend geïllustreerd, vlot geschreven, een heerlijk hebbeding voor Sverige-lovers! Ik ga er rustig mijn tijd voor nemen: hapje voor hapje, genietend en proevend.

 18. Heerlijke recepten, prachtige illustraties en interessante weetjes maken dit tot een kookboekje, dat iedereen zou moeten hebben, die een link met Zweden heeft!

 19. Dit is een zalig boek ! Niet het klassieke kookboek, maar een sfeervol, lekker, leuk doe-boek met een heel hoog “weg van de snelweg” gehalte. De tips en weetjes over de Zweedse cultuur krijg je er zomaar bij. Mét handige vertaling voor de volgende vakantie naar Zweden. Super toch ? Tack så mycket, Katrien ❤️

 20. Francine De Smet

  Dank je wel,het is prachtig,zoveel zin gekregen om weer eens naar Zweden te vertrekken.Het boek is prachtig,duidelijk in het Nederlands en het Zweeds .Plezierig om naar te kijken en mooi geillustreerd.Chapeau;
  .

 21. Petra Van Braeckel

  een echte aanrader ,ik ben super blij dat ik dit boekje besteld heb ,je moet echt niet twijfelen is heel goed ,mooie plaatje en leuke recepten ook voor als je niet naar zweden gaat maar toch eens iets Zweeds wil proberen .Katrien doe zo verder dan kunnen wij blijven genieten ;-)

 22. Dimitri Buysse

  Vanaf nu niet enkel Zweden in ons hart maar ook in onze keuken dankzij een échte ambassadeur!

 23. Inge Westbroek

  Een mooi verzorgd boek met leuke recepten en en illistratie’s.
  De ingredienten staan zowel in het Nederland als in het Zweeds.
  De recepten zijn heel makelijk te maken.
  Ik ben er heel blij mee.

 24. Ik was meteen enthousiast over het idee en bestelde het kookboekje onmiddellijk.
  Toen ik het kookboek afgelopen week toegestuurd kreeg was ik blij verrast. Het is een heel mooi en luchtig boekje geworden met heel lekkere en haalbare recepten (je hoeft echt geen chef-kok te zijn!) en bovendien staan er ook leuke weetjes in over Zweedse gewoontes. Wat mij betreft: echt een aanrader!!!
  En aan Katrien: heel knap gedaan!!! Jättefinnt!! ????

 25. Een mooie verzameling typisch Zweedse recepten, prachtig geïllustreerd en voorzien van leuke weetjes! Originele insteek ook met de boodschappenlijst in het Zweeds erbij :) Ik heb het boek meteen aangeraden aan mijn vrienden en cursisten, allen Zwedenliefhebbers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top